Настільний теніс, коротка історія (групи 8,4)

Коротка історія настільного тенісу України
Опубликовано 18.03.2020
У березні 2020 року, за пропозицією «Енциклопедії Сучасної України», була підготовлена невелика стаття під назвою «Настільний теніс», яка з’явиться, як я зрозумів, у найближчому випуску видання (див. текст внизу). Вона охоплює, в основному, історію настільного тенісу в нашій країні – з моменту зародження і до сучасних днів. Зрозуміло, що в тому об’ємі, який був запропонований, було важко відобразити всі нюанси нашого тенісного життя. Також ще є час підкоректувати помилки, які, можливо, тут є. Прошу всі ваші зауваження залишати в коментарях або в моїх профілях соцмереж. Першу перевірку ця стаття уже пройшла у ФНТУ.

Разом з тим, народилося розуміння того, що ми мало знаємо про історію настільного тенісу України. Дещо вже позабулося, а дещо почало забуватися… Досягнення українських спортсменів і тренерів, які мали місце до 1991 року, практично, ніде не відображені… Уходить майже в небуття період 1991-2010… Він ніде систематично не висвітлюється…. У зв’язку з цим, прохання до всіх небайдужих: хто має таку інформацію, надішліть її до мене, щоб я її узагальнив з метою створення «Повної історії настільного тенісу України».

Якщо не буде ваших спогадів, то ми не будемо мати нічого для пам’яті, хоча досягнення у нас були. Якщо ми не зможемо зібрати повну історію, то хоча б залишаться спогади спортсменів і тренерів на сторінках сайту. Одного разу така спроба була, але вона закінчилася з невеликими результатами…

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

баскетбол, техніка ведення м'яча (групи 2,6,1,4,3,5)

тести.баскетбол(групи 1,2,3)

Настільний теніс, тактика гри (група 4)